CK Consult er din foretrukne partner på rekruttering i Trondheim

CK Consult så dagens lys 1. januar 2022, og siden den gang bistått mange bedrifter med å finne deres neste ansatt. Våre ekspertområder er innen bank, finans, forsikring, IT- og teknologi.

Vi har et stort nettverk av både selskaper og kandidater innen våre ekspertområder, og har en svært ydmyk men god tilnærming til potensielle kandidater.

 

Hvordan finner man de riktige ansatte?

Uavhengig av om man har en attraktiv bedrift eller ikke, så går man ofte glipp av et stort utvalg kandidater ved å rekruttere på tradisjonelt vis med annonser og sosial spredning.

Ofte sitter de beste kandidatene allerede i en god jobb. Disse vil ikke havne i en søkeprosess med mindre de blir påvirket.

Vi har opparbeidet oss en god kompetanse på å få inn disse kandidatene i en prosess gjennom search og vårt nettverk.

 

Prosessen

Nøkkelen til en vellykket prosess handler om kjennskap til bedrift, stilling, miljø, forventningsstyring og det riktige nettverket.

Når vi starter en prosess hvor det er en kombinasjon mellom annonse og search, så er det viktig at vi har så mye informasjon som mulig om bedriften, miljøet og stillingen, slik at vi kan gå på riktige kandidater som vil føle at selskapet er riktig steg i deres karriere. Da det er like viktig for oss som dere, at alle involverte har et godt inntrykk av CK Consult og bedriften.

Videre kommer forventningsstyring både av prosessen, men også for kandidaten sin del, da ved å forventningsstyre ift det som er bra og mindre bra, vil risikoen for en feilansettelse minke betraktelig.

Daglig leder og rekrutterer

Christopher Schrøder

Christopher har flere år med erfaring fra rekruttering, både fra byrå (Kelly Services) og til egne team.

Sertifisert i AON sine testverktøy, og har svært god kjennskap til bank, finans, forsikring, salg og konsulentutleie.

REKRUTTERER

Are Niclas Nilsen

Are har en BBA i markedsføringsledelse, og flere år bak seg med salg og markedsføring.

Han har sin spisskompetanse innen salg, markedsføring, retail og forsikring.